Este oficial: sunt ciclatonist!

OMG! Știam că vine momentul ăsta, dar nu am cum să nu mă pachinez. Ciclaton și-a actualizat azi dimineață site-ul (arată foarte bine :D) iar acolo, la cicliști de tur, sunt și eu! 720 de km în 5 zile, între 5 și 9 octombrie.

screenshot_1

Am vorbit ieri cu fetele și, după ce mă întorc, facem petrecere în pijama la birou – cu saci de dormit, pizza, bere, tequila și filme. Azi dimineață, după ce am văzut site-ul Ciclaton, m-am gândit că dacă aș putea să mă joc cu timpul, aș da cu siguranță forward, să mă trezesc direct în sacul de dormit, între birourile Lidiei și Ramonei, în locul mesei de ședințe!

Dar pe urmă mi-am dat seama că aș pierde prea multe lucruri frumoase și memorabile, așa că am lăsat treaba asta cu timpul în seama altui super-erou. Eu voi continua să mă antrenez cum am făcut-o până acum; să mă împrietenesc cu Wil, căluțul de la Bike 44 care mă va însoți în octombrie și să sper că efortul meu va ajuta cauza pentru care pedalez: IMPACT. Poate mă încurajați și voi, cumpărându-mi bătăi ale inimii (nu știu dacă ați observat, dar am mai multe decât oricare dintre cicliștii de tur :D).

Stați pe-aproape, am pregătită în tolbă prima lecție de trecere de la bicicleta de munte la bicicleta de șosea; istoria unui super-brand de biciclete, Wilier, care anul acesta împlinește 120 de ani; povestea unui tip norocos, care face ce-i place la Bike44 și multe, multe lucruri despre copiii și tinerii de IMPACT care vor aduce în realitate România din visurile noastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s